Вхід в особистий кабінет
  • Вхід
  • Реєстрація
У вашому списку порівняння
вже 2 пропозиції
До списку порівняння Продовжити перегляд
Тільки для авторизованих користувачів!
Ми збираємо cookies Ми, компанія Ensuria, є володільцем ваших персональних даних, використовуємо файли cookie для персоналізації контенту і реклами, використання функції соціальних мереж, а також для аналітики нашого трафіку.
Показати деталі

Політика приватності

Востаннє оновлено 26.03.21

Ensuria піклується про ваші персональні дані і робить все можливе, щоб захистити їх. Політика приватності допоможе вам зрозуміти, які персональні дані збираються, зберігаються і використовуються, а також що з ними відбувається, коли ви використовуєте вебсайт https://ensuria.com (“вебсайт”) та наш мобільний застосунок.

У цій Політиці приватності ми відповімо на наступні запитання:

  1. Хто ми?
  2. На що поширюється політика приватності?
  3. Які дані збираємо і навіщо?
  4. Як довго ми зберігаємо ваші дані?
  5. Чи передаємо ми дані третім особам?
  6. Чи ми передаємо дані поза межі Європейської Економічної Зони?
  7. Чи використовуємо ми файли cookie?
  8. Які я маю права?
  9. Як ми оновлюємо політику приватності?

1. Хто ми?

ТОВ "Еншурія Хелс Енд Тревел Сервісес Україна" (“Ensuria”), код ЄДРПОУ: 42722919, зареєстроване за адресою: Україна, 04112, м. Київ, вул. Парково-Сирецька, буд. 12-А, офіс 2 та ТОВ "Еншурія Оперейшнз Україна", код ЄДРПОУ: 43812574, зареєстроване за адресою: 02000, місто Київ, Незалежності майдан, будинок 2 (далі "ми" and "наш") є співволодільцями персональних даних наших клієнтів і споживачів, що означає, що саме ми визначаємо які, з якою метою і як будуть оброблятися ваші персональні дані.

Ми є розпорядниками персональних даних наших користувачів, якщо володільцями даних є наші клієнти.

У разі виникнення питань ви можете зв'язатися з нами, відправивши лист на пошту help@ensuria.com

Також ви можете надіслати лист нам в офіс за адресою: Україна, 04112, м. Київ, вул. Парково-Сирецька, буд. 12-А, офіс 2

2. На що поширюється політика приватності?

Ця політика приватності поширюється на наш сайт та застосунок.

Адреса вебсайту: https://ensuria.com

Застосунок: посилання на App Store.

3. Які дані збираємо і навіщо?

Дані, які ми збираємо, діляться на дві категорії: технічну інформацію і дані, які надає нам користувач та клієнт.

  1. Користувач: відвідувач вебсайту
  2. Клієнт: користувач, якому ми надамо послуги на платній основі.
  3. Корпоративний клієнт: володілець даних третіх осіб / контактна особа юридичної особи,
  4. Треті особи: співробітники та підрядники корпоративних клієнтів.

Технічна інформація з вебсайту: IP адреса, UTM-мітки, геолокація, тип пристрою і тип браузера, файли cookie і дані про вашу взаємодію з вебсайтом - сесійний ID.

Технічна інформація зі застосунку: технічні логи, сесійний ID.

Дані, що надаються користувачем: технічні дані; email, ім'я, номер телефону та Telegram ім’я при зверненні.

Дані, що надаються клієнтом: повне ім'я, контактні дані (email, номер телефону), паспортні дані, РНОКПП, прописка.

Дані, що надаються корпоративним клієнтом: інформація про представника - повне ім'я, позиція, контактні дані (email, номер телефону), дані про суб'єкта господарювання (адреса, реєстраційний номер), платіжні дані.

Дані, що надаються про третіх осіб: повне ім'я, контактні дані (email, номер телефону), паспортні дані, РНОКПП, прописка.

Дані, що закріплюються за користувачем застосунку: user ID.

Ще раз коротко про те, які персональні дані ми збираємо:

Коли Опис даних Причина збору Пiдстава
Користувач
Використання вебсайту email, ім'я, номер телефону та Telegram ім’я, країна Надання послуг Виконання правочину
Запит на консультацію Країна Аналітика, статистика Законний інтерес
Отримання матеріалів Повне ім'я, email, номер телефону Маркетинг Законний інтерес
Отримання матеріалів Повне ім'я, email, номер телефону Маркетинг Згода
Клієнт
Оформлення полісу Повне ім'я, контактні дані (email, номер телефону), паспортні дані, РНОКПП, прописка Надання послуг Виконання правочину
Використання сервісу Медичнi данi Надання послуг Виконання правочину
Використання сервісу Країна, інформація про суб'єкта господарювання Аналітика, статистика Законний інтерес
Отримання матеріалів Повне ім'я, email, номер телефону Маркетинг Законний інтерес
Отримання матеріалів Повне ім'я, email, номер телефону Маркетинг Згода
Оплата Повне ім'я, платіжні дані Оплата послуг та сервісу Норми законодавства
Корпоративний клієнт
Оформлення полісу про представника - повне ім'я, позиція, контактні дані (email, номер телефону), дані про суб'єкта господарювання (адреса, реєстраційний номер), платіжні дані Виконання правочину; Надання послуг Виконання правочину
Використання сервісу Країна, інформація про суб'єкта господарювання Аналітика, статистика Законний інтерес
Отримання матеріалів Повне ім'я, email, номер телефону Маркетинг Згода
Використання сервісом Дані про суб'єкта господарювання Налаштування сервісу Виконання правочину
Оплата Повне ім'я, платіжні дані Оплата послуг та сервісу Норми законодавства
Треті особи
Дані, надані корпоративним клієнтом Повне ім'я, контактні дані (email, номер телефону), паспортні дані, РНОКПП, прописка Надання послуг Виконання правочину
Використання сервісу Медичнi данi Надання послуг Виконання правочину
Користувачі застосунку
Зв'язок з тех. підтримкою Ім'я, user ID, додаткові дані Надання послуг Виконання правочину
Використання: Дані, що збираються автоматично
Застосунку Технічна інформація Робота застосунку; Аналітика роботи застосунку; Статистика Законний інтерес
Застосунку Технічна інформація, Файли cookie Робота вебсайту; Аналітика роботи вебсайту; Статистика Законний інтерес
Застосунку Файли cookie Маркетинг; Аналітика роботи вебсайту; Статистика Згода

Зверніть вашу увагу. Ми свідомо не обробляємо персональні дані користувачів молодше 18-ти років без згоди законного представника. Якщо ви є таким користувачем, або ж ви законний представник користувача, будь ласка, повідомте нас про це на електронну пошту help@ensuria.com

4. Як довго ми зберігаємо ваші дані?

Ми зберігаємо персональні дані за наступними категоріями:

  • дані корпоративних клієнтів

Ми зберігаємо персональні дані протягом строку надання послуги та 24 місяці після завершення.

Дані, надані корпоративним клієнтом як контролером (дані третіх осіб), зберігаються протягом строку дії Договору між сторонами.

Договір - документ між клієнтом та нами, на підставі якого ми надаємо послуги.

  • дані клієнтів

Ми зберігаємо персональні дані протягом строку тривалості правочину та 24 місяці після завершення.

  • дані користувачів

Ми зберігаємо персональні дані користувачів протягом __ місяця.

Після закінчення цього періоду ми анонімізуємо дані та зберігаємо їх для статистики та аналітики.

Дані, що обробляються за вашою згодою, ми обробляємо протягом строку виконання правочину \ використання нашого сервісу і 24 місяці після або до моменту, коли ви відкличете свою згоду.

Однак ви можете скористатися своїм правом на видалення своїх даних. У такому випадку ваші дані будуть видалені з наших серверів протягом 30 днів після вашого запиту.

5. Чи передаємо ми дані третім особам?

Ми використовуємо ваші персональні дані для виконання правочину і комунікації. Ми передаємо ваші персональні дані нашим підрядникам для виконання правочину. Також ми можемо передавати ваші дані на підставі:

  • Згоди. Ми передаємо ваші персональні дані на основі вашої явної згоди.
  • Виконання норм законодавства. Ми будемо розкривати ваші персональні дані третім особам у тому обсязі, в якому це необхідно:
    • для виконання державного запиту, постанови суду або відповідного законодавства;
    • для запобігання незаконному використанню нашого вебсайту або порушення Умов використання нашого вебсайту й інших політик;
    • для захисту від претензій третіх сторін;
    • для допомоги в запобіганні або розслідування шахрайства.

Передача третім сторонам: Ми передаємо ваші персональні дані третім сторонам на підставі публічної оферти для обробки від нашого імені, що стосується технічних або організаційних заходів з метою захисту ваших персональних даних. Ми можемо передавати ваші дані конкретним компаніям, консультантам, підрядникам, які надають певні послуги на наше замовлення.

Ми запитаємо вашого дозволу, якщо передача даних не є частиною виконання правочину.

6. Чи ми передаємо ваші персональні дані?

Персональні дані, які ми збираємо, зберігаються на серверах в США та обробляються нашими підрядниками в Естонії. За замовчуванням дані зберігаються в США, але, можливо нам потрібно буде обробити ваші персональні дані в іншій країні. При виникненні трансферу, який буде необхідний для виконання правочину, ми застосуємо необхідні заходи захисту даних.

7. Чи використовуємо ми файли cookie?

Ми використовуємо файли cookie, необхідні для функціонування вебсайту. Використовуючи файли cookie, ми отримуємо інформацію, вказану в розділі 3 і в нашій Політиці використання файлів cookie.

Якщо ви хочете відключити cookie, ви можете знайти інструкції з управління налаштуваннями вашого браузера за цими посиланнями:

8. Які я маю права?

У вас, як у суб'єктів персональних даних, є наступні права:

  • Право на доступ до інформації. Ви можете запитати пояснення обробки ваших персональних даних.
  • Право на портативність. Ви можете отримати звіт про всі дані, які ви нам надали, а також зробити запит на передачу даних іншому володільцю.
  • Право на обмеження обробки. Ви можете частково або повністю заборонити нам обробляти ваші персональні дані.
  • Право на подання скарги. Ви можете подати скаргу до регулюючого органу.
  • Право на видалення інформації. Ви можете надіслати нам запит на видалення ваших персональних даних з наших систем.

Щоб скористатися своїми правами напишіть нам електронного листа на електронну пошту help@ensuria.com

Якщо ваша проблема не вирішена, ви завжди можете подати скаргу до Уповноваженого Верховної Ради з прав людини на електронну пошту: hotline@ombudsman.gov.ua

9. Як ми оновлюємо політику приватності?

Ця політика приватності і правовідносини, що потрапляють під її дію, регулюються Законом України “Про захист персональних даних”. Чинні закони і вимоги до обробки персональних даних можуть змінитися. В такому випадку ми опублікуємо нову версію Політики приватності на нашому вебсайті. Якщо будуть внесені істотні зміни, які вплинуть на вашу приватність і конфіденційність, ми повідомимо вас за допомогою email або ж відобразимо інформацію на вебсайті і запитаємо вашу згоду.